Logo

Kedvezményezett neve: PANNONHOME Kft.

Projekt címe: Hatékonyságnövelő és költségcsökkentő fejlesztés

Szerződött támogatás összege: 8,39 millió Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 69,99 %

Projekt kezdése: 2020.11.19.

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2021.05.12.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01107

Projekt tartalmának bemutatása:

Társaságuk közel 20 éve végzi mérnöki szolgáltató tevékenységét. 2010-től a cég fejlődése során kibővítettük tevékenységi körünket.

A cégvezetőnk több mint 22 év ingatlan szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Kollégáink jól képzett, megalapozott szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek. Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk a kezdeti mérnöki tanácsadást mára már kibővítette ingatlanok tervezésével, összetett ingatlanfejlesztések menedzselésévé és az építőipari kivitelezések terén ingatlan felújítások és komplett ingatlan építésekkel.

Szolgáltatásunk jövőképe, hogy a tervezéstől, a kulcsrakész kivitelezésig le tudjuk bonyolítani a kivitelezéseket, a megrendelői igényeket maximálisan kielégítve.

Ehhez folyamattaosan szükségünk van hatékonyságnövelő eszközök beszerzésére, és olyan irodai infrastruktúra kialakítására, melyben a dolgozók és az ügyfelek is maximális kényelmet kapnak, mindamellett, hogy minimálisra csökkentjük az üzemeltetési költségeinket. A társaságunk dinamikusan fejlődik árbevétele évről évre nő. A hatékonyság növelés érdekében eszköz beszerzésre volt szükségünk, hogy a meglévő, akár növekvő létszámmal tovább tudjunk fejlődni.

A 8,39 millió Ft millió forint európai uniós támogatás segítségével beszerzett eszközök a jövedelem termelő képességünket jelentősen fogja fokozni már a közeljövőben. Továbbá az ingatlan, melyben az ingatlan beruházás valósult meg, szintén ebből a támogatásból, nem csak a károsanyag kibocsátást fogja csökkenteni, de éves szinten árbevétel arányosan %-ban kifejezhető költségcsökkentést is eredményezni fog.

A cégünk az építőipari kivitelezés területén látja a nagyobb kiugrási, kitörési lehetőséget. A mérnök, tervezői, lebonyolítói háttere már adott. A hatékony kivitelezéshez eszközökre volt szükségünk.

Fejlesztendő tevékenységünk az "egyéb lakó és nem lakó épületek kivitelezése, építése" volt.

A fejlesztés eredményeként az ingatlan beruházás által költségeink csökkentését tudjuk elérni, valamint megvalósult egy eszközbeszerzés, mely révén erősíteni tudjuk az építési tevékenységet, így kiszámíthatóbb és stabilabb működést tudunk elérni.